Portofoonaccessoires

Een communicatie die op rolletjes loopt, zo mag iedereen het graag zien. De huur van een portofoon of mobilofoon draagt bij aan dit flexibele verloop. Maar niet alleen deze apparatuur maakt werken gemakkelijker. Door het gebruik van aanvullende portofoonaccessoires, zoals verschillende type portofoonoortjes en -headsets, wordt de communicatie nog eens extra vereenvoudigd. Wilt u meer weten over de accessoires van Inn-Connect. Vraag vrijblijvend informatie aan.

Portofoonoortjes en -headsets

De portofoonoortjes en -headsets uit het assortiment van Inn-Connect zijn geschikt voor al onze Kenwood-portofoons. Zo kunt u probleemloos blijven communiceren met bijvoorbeeld collega’s. Inn-Connect biedt onder meer:

Handmicrofoon

 • Handmicrofoon portofoon2
 • Wanneer u uw handen vrij wilt hebben, maar geen portofoon(oortjes) direct bij of in uw oor wilt, dan is de handmicrofoon met ingebouwde speaker dé oplossing. U klikt de microfoon makkelijk aan uw revers en bent verzekerd van een goed geluid en prima spraakmogelijkheden. De listen only headset is een portofoonheadset die wordt gebruikt in combinatie met de handmicrofoon. De headset wordt op de handmicrofoon aangesloten.

D-shell listen only

 • D-shelllistenonly
 • De D-shell listen only is een headset met een soepele oorschelp die u in een handomdraai om uw oorschelp bevestigt, zodat u deze niet verliest. Het geluid is uitstekend. Deze headset wordt in combinatie met de handmicrofoon gebruikt.

Security headsets

 • Securityheadsets
 • De meest gebruikte headset voor portofoons en mobilofoons betreft de security headset, een surveillanceoortje met luchtslangetje en dopje in het oor. De security headset heeft een enkele zendknop die op de kleine onopvallende microfoon zit. Deze microfoon wordt aan de revers bevestigd. De headset is onopvallend, zit comfortabel en is ideaal in lawaaierige omgevingen.

D-shell headset

 • D-shellheadset
 • U wilt uw handen vrij hebben, maar wilt geen oordopjes in uw oor? Gebruik dan de D-shell headset. De D-shell headset is een headset met een soepele oorschelp die u in een handomdraai om uw oorschelp bevestigt, zodat u deze niet snel verliest. Het geluid is uitstekend. De kleine onopvallende reversmicrofoon kan eenvoudig worden bevestigd. Daarmee is de D-shell headset een prima alternatief voor de security headset.

Lederen holster portofoon

 • Lederenholsterportofoon
 • Verschillende omstandigheden vragen om een goede bescherming van een portofoon. Een lederen holster beschermt de portofoon tegen vocht en vuil, en kan op verschillende manieren gedragen worden. U plaatst uw portofoon eenvoudig in de holster en u plaatst deze waar u wilt. Om uw nek, schouder of broekriem bijvoorbeeld.

Reserve accu kbn-45l

 • Reserveaccukbn-45l
 • Ondank dat de accu van onze portofoons een lange gebruiksduur kennen, kunt u extra accu’s huren. Zo bent u altijd van een flexibele communicatie verzekerd. De accu knb-45l heeft een gebruiksduur van 18 uur en is na 2,5 uur weer helemaal opgeladen.