Mobilofoons huren

Goede communicatie is essentieel in noodsituaties, zoals een ongeval of brand. Een mobilofoon werkt dan erg praktisch en snel. Hoewel de opkomst van mobiele telefoons het gebruik van mobilofoons heeft beperkt, blijft een mobilofoon een betrouwbaar communicatiemiddel voor uiteenlopende toepassingen. Waar u ook bent of wat er gebeurt, u heeft altijd bereik.

Wat is een mobilofoon?

Een mobilofoon is een radiotelefooninstallatie waarmee een vaste post, bijvoorbeeld een meldkamer of een voertuig, onderling met elkaar in verbinding staan. De mobilofoon wordt in geïnstalleerd en krijgt voeding door middel van een bijgeleverde accu. Om boodschappen te verzenden moet vervolgens de microfoonknop worden ingedrukt. Met een mobilofoon bent u verzekerd van een betrouwbare communicatie en tevens staan uw kosten vast, in tegenstelling tot het gebruik van een mobiele telefoon. Ook kunt u altijd van uw mobilofoon op aan.

Mobilofoons, voor wie?

Wilt u mobilofoons huren? Mobilofoons zijn geschikt in verschillende situaties en voor diverse toepassingen. Zo heeft beveiliging tijdens een evenement, maar ook filmcrews, veel baat bij het gebruik van een mobilofoon. Zij kunnen effici├źnt handelen, doordat zij in contact staan met anderen uit hun team. Niet alleen veiligheidsdiensten profiteren dan ook van de vele praktische eigenschappen van een mobilofoon, ook tijdens tal van andere situaties, zoals evenementen, is het huren van mobilofoons erg nuttig.

Frequentievergunning mobilofoons

Voor het gebruik van een mobilofoon is een frequentievergunning vereist. Hiermee bent u er zeker van dat alleen de juiste personen de frequentie ontvangen. De specialisten van Inn-Connect adviseren u hier graag verder over. Wist u bovendien dat u naast mobilofoons huren ook voor de huur van portofoons terecht kunt bij Inn-Connect? Portofoons zorgen voor een soepel en draadloze communicatie tijdens (grootschalige) evenementen waarin veel medewerkers met elkaar in contact staan. Portofoons kunnen eenvoudig worden meegedragen dankzij een oplaadbare accu. Net als bij de huur van mobilofoons, betaalt u slechts voor de momenten waarop u een portofoon gebruikt. Een erg voordelige keuze dus. Wilt u mobilofoons huren? Neem contact op.