Mobilofoons

Bij In-Connect huurt u de nieuwste mobilofoons; hoogwaardige mobilofoons van marktleider Kenwood. Naast mobilofoons en repeaters kunt u tevens diverse mobilofoon- en portofoonaccessoires huren, waaronder headsets, oortelefoons en speakermicrofoons. De mobilofoons van Inn-connect worden standaard met een geschakelde voeding geleverd. U kunt deze dus op 220 volt gebruiken.

Mobilofoons huren

Wilt u het bereik van u portofoons vergroten dan biedt een mobilofoon de mogelijkheid. Inn-Connect heeft diverse professionele mobilofoons in het assortiment van het merk Kenwood. Met een mobilofoon bent u altijd verzekerd van een goede verbinding, tijdens een evenement. Een mobilofoon kunt u gebruiken als basis post maar eventueel ook in een auto, bijvoorbeeld op de bijrijdersstoel, aangesloten op de sigarettenaansteker. Door de veelzijdigheid van het apparaat is de huur van mobilofoons een regelmatig gebruikt communicatiemiddel voor verschillende toepassingen en situaties, zoals beveiliging/EHBO tijdens (sport/evenementen).

Kenwood 8162 UHF & Kenwood 7162 VHF

  • Kenwood 8162 UHF en de Kenwood 7162 VHF
  • De Kenwood 8162 UHF en de Kenwood 7162 VHF zijn praktische mobiele zendontvangers. De mobilofoons hebben een luidspreker aan de voorkant en een verlicht lcd-scherm. Daarnaast beschikt de robuuste mobilofoon over 16 kanalen en krijgt u standaard een handmicrofoon bijgeleverd. De keuze van een antenne of zendmast is afhankelijk van de toepassing. Deze mobiele zendontvanger voldoet aan de strenge voorwaarden van het Amerikaanse leger. U bent dus zeker van een betrouwbare en solide mobilofoon. De experts van Inn-Connect adviseren u graag over de mogelijkheden.

Vergunning mobilofoon

Agentschap Telecom heeft aan Inn-Connect een aantal frequenties beschikbaar gesteld bestemd voor verhuur van radiocommunicatieapparatuur. U kunt hiervan gebruik maken. Per huuropdracht wordt hiertoe € 10,00 berekend. Ook kan de gehuurde apparatuur worden geprogrammeerd met uw eigen toegewezen frequenties. Overleg hiervoor een kopie van uw zendmachtiging. Vervolgens zorgt Inn-Connect voor de juiste programmering en administratieve afhandeling met het Agentschap Telecom.

Voordelig mobilofoons en portofoons huren

Of het nu om kort- of langdurig gebruik, het huren van een mobilofoon/portofoon via Inn-Connect is erg voordelig en u ben altijd verzekerd van up-to-datete apparatuur. U betaalt slechts voor de dagen waarop u gebruik maakt van de mobilofoon/portofoon. Bovendien kunt u ook steunzender/repeater huren bij Inn-Connect om het bereik van u apparatuur te uit te breiden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van mobilofoons/portofoons huren? Vraag er gerust naar bij een van onze medewerkers. Neem contact op.