Portofoons huren

U bent op zoek naar een bedrijf dat portofoons verhuurt in de omgeving van Arnhem of Nijmegen? Inn-Connect is onder meer gespecialiseerd in de verhuur van portofoons voor evenementen, filmcrews, beveiligingsbedrijven en BHV. Het bedrijf levert professionele apparatuur, zodat u altijd verzekerd bent van een heldere verbinding, zonder ruis. Lees hier alles over onze portofoons.

Waarom portofoons huren?

Bij Inn-Connect huurt u portofoons voor diverse evenementen en andere activiteiten. Organiseert u bijvoorbeeld een concert of een sportevenement? Directe mondelinge communicatie is dan vaak niet mogelijk. Inn-Connect voorziet u bij deze tijdelijke projecten van de benodigde portofoons. Portofoons van professionele merken, waaronder Kenwood. Managers, crew, beveiliging, verkeersbegeleiders en andere medewerkers staan direct en draadloos in contact met elkaar. Op deze manier wordt de communicatie tijdens uw evenement vereenvoudigd. Portofoons zijn bovendien essentieel om de veiligheid te waarborgen. De portofoons voor beveiliging zijn gemaakt van solide materiaal en beschikken over een lange accuduur, tot wel 18 uur. Het huren van een extra accu is daarnaast ook mogelijk.

Waar moet een portofoon aan voldoen?

Een goede communicatie is erg belangrijk, bij welk evenement of activiteit dan ook. Om de communicatie soepel te laten verlopen, beschikken de portofoons van Inn-Connect over de volgende eigenschappen en voordelen:

  • Portofoons licht van gewicht
  • Goede geluidskwaliteit
  • Lange accuduur
  • Draadloos communiceren
  • Gebruiksvriendelijk
  • Groot bereik met een signaal dat door verschillende barrières heen gaat, zoals wanden of plafonds
  • Sterke behuizing
  • Mogelijkheid om een portofoon headset of portofoon oortjes aan te sluiten

Voordelen huren portofoons

Portofoons huren is erg voordelig. U betaalt alleen voor de dagen dat u gebruik maakt van de portofoons. Daarnaast geven de medewerkers van Inn-Connect u passend advies, zodat u de juiste portofoons heeft die geschikt zijn voor uw evenement. Verzending en retournering verlopen via intern transport; u ontvangt de portofoons wanneer het u uitkomt. Naast portofoons huren, kunt u bij Inn-Connect bovendien terecht voor de huur van diverse portofoonaccessoires, zoals portofoon oortjes en portofoon holsters. Heeft u interesse in het huren van portofoons? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op.