Portofoons

Portfoons Inn-Connect Portofoonverhuur

U bent op zoek naar een bedrijf dat portofoons verhuurt in de regio Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Tiel of de rest van Gelderland?

Bij Inn-Connect kunt u portofoons huren van het merk Kenwood.

Dit zijn portofoons met een robuuste behuizing en een sterke accu. Of u nu tijdelijk portofoons nodig heeft tijdens een evenement, op de bouw, in de beveiliging of op een filmset, voor iedere situatie vindt u geschikte portofoons.

Voordelig portofoons huren

Bij kortstondige projecten, maar ook bij langdurig gebruik, is het huren van portofoons een verstandige en voordelige keuze. U betaalt namelijk alleen voor de dagen waarop u gebruik maakt van de portofoons. De portofoons van Inn-Connect hebben een solide behuizing, zijn gebruiksvriendelijk en u kunt vertrouwen op een goede, draadloze verbinding. In het assortiment vindt u voor iedere toepassing een geschikte Kenwood-portofoon. Onze medewerkers geven u graag advies over het geschikte model voor uw situatie.

Kenwood TK3301

  • De Kenwood TK3301 portofoon huurt u voordelig bij Inn-Connect portofoonverhuur
  • De Kenwood TK3301 is een vergunningsvrije portofoon met een bereik van maximaal 2 kilometer. Dit betekent dat u voor het gebruik van deze portofoon geen frequentievergunning nodig heeft. Dat maakt deze portofoon geschikt voor onder meer in de bouw, tijdens producties/op filmsets, in magazijnen en winkels en tijdens logistieke werkzaamheden. De TK3301 heeft een solide behuizing en een goede geluidskwaliteit. De accu van de Kenwood TK3301 gaat bovendien tot wel 18 uur lang mee.

Kenwood TK3302 UHF

  • De KenwoodTK3302UHF portofoon huurt u voordelig bij Inn-Connect Portofoonverhuur
  • De Kenwood TK3302 UHF is een vergunningsportofoon die ideaal is voor gebruik in de beveiliging, voor BHV of tijdens evenementen dankzij het grote bereik van drie tot vijf kilometer. Dankzij de afgesloten frequentie kunt u veilig communiceren; in combinatie met een mobilofoon, steunzender of repeater kunt u het bereik van deze vergunningsportofoons vergroten. Dat maakt deze vergunningsportofoons uitermate geschikt voor de grotere (sport)evenementen.

Kenwood TK2302 VHF

  • De KenwoodTK2302 VHF portofoon huurt u voordelig bij Inn-Connect portofoonverhuur
  • Net als de Kenwood TK3302 UHF is dit type portofoon een vergunningsportofoon. Het model is compact vormgegeven en heeft een sterke behuizing. Net als de Kenwood TK3301 en de Kenwoord TK3302 UHF is deze portofoon eenvoudig te bedienen. De TK3302 UHF/TK2302 VHF zijn zeer geschikt voor werk in de bouw, maar ook voor intensief gebruik in de horeca of beveiliging zijn de Kenwood TK3302 UHF/TK2302 VHF goed inzetbaar.

Contact met Inn-Connect

Wilt u meer weten over het huren van portofoons? Of wilt u meer weten over de Kenwood-modellen? Neem contact op. Naast portofoons levert Inn-Connect ook diverse portofoonaccessoires. Van portofoonoortjes, accu’s en portofoonheadsets tot portofoonholsters.