ATEX-portofoon: voor explosieveilig gebruik

Een ATEX-gecertificeerde portofoon is geschikt voor toepassing op locaties met explosiegevaar. Denk aan omgevingen waar mogelijk gevaarlijke gassen kunnen ontsnappen, zoals de industrie, mijnbouw of boorplatformen.

ATEX-gecertificeerd

ATEX staat voor ATmospheres EXplosibles. De ATEX-portofoons die u bij Inn Connect kunt huren, voldoen aan de Europese richtlijnen omtrent explosieveiligheid. Kenmerkend voor ATEX-gecertificeerde portofoons zijn de lange accuduur, de uitmuntende audiokwaliteit en hun robuustheid. Zo kunnen de ATEX portofoons tegen een stootje en zijn ze geschikt voor gebruik in omgevingen waar gevaarlijke gassen of dampen kunnen ontsnappen. Kortom, met een ATEX-portofoon beschikken uw medewerkers over een betrouwbaar communicatiemiddel.

Explosieveilige communicatie

Een ATEX-gecertificeerde portofoon is goedgekeurd voor toepassing in mogelijk gevaarlijke omstandigheden. De explosieveilige portofoons zijn niet voor niets voorzien van tal van nuttige en praktische opties. Denk aan een noodknop, vrij-instelbare toetsen en omvalbeveiliging. Ze zijn daarbij zo ontworpen dat er intern geen vonkoverslag kan plaatsvinden. De portofoons blijven bovendien werken bij hoge temperaturen. Communiceren over een grotere afstand? De portofoons zijn te gebruiken in combinatie met een repeater. Ook deze kunt u bij Inn Connect huren.

ATEX-portofoon huren? 

Wilt u ATEX-portofoons huren? De portofoons van Inn Connect zijn zowel digitaal als analoog te gebruiken. Zo filtert digitale communicatie achtergrondgeluiden en ruis weg. Standaard is de portofoon voorzien van 32 kanalen. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van verhuur van de ATEX-portofoons van Inn-Connect.

Lees hier meer over Inn Connect
Klik hier voor onze verhuur repeaters 
Klik hier om contact met ons op te nemen