Repeaters huren

Portofoons maken heldere communicatie mogelijk. Portofoons hebben vaak een groot bereik. Echter, soms is het bereik van uw portofoons niet voldoende. Als u het bereik wilt uitbreiden, kan dat met een repeater.

In de praktijk werkt een repeater als volgt: een repeater vergroot het bereik. En dat is handig als bijvoorbeeld obstakels het bereik in de weg staan. Of de afstand tussen 2 portofoons simpelweg te groot is. Een repeater zorgt ervoor dat het signaal wordt opgevangen en real-time op een hogere frequentie wordt uitgezonden. Het bereik tussen 2 portofoons kan meestal op deze manier worden verdubbeld. In Connect heeft diverse repeaters in het assortiment, die geschikt zijn om het signaal van een portofoon te versterken.

Levering

Het is mogelijk om bij zowel analoge als digitale portofoons met vergunning een repeater te gebruiken. Verzending verloopt via PostNL, bezorging door Inn Connect of door zelf af te halen

Plaatsing van een repeater
Wilt u een repeater gebruiken? Houd dan rekening met het volgende:
- De antenne/repeater moet centraal in het gebruiksgebied worden geplaatst. Bijvoorbeeld op het dak van een gebouw. Ook kunt u gebruik maken van een mobiele telescoopmast. De locatie waar de repeater staat is van invloed op de prestaties. 
- De hoogte van de antenne moet minimaal 15 meter zijn. 
- Er moet vaste spanning van 230 volt aanwezig zijn.

Meer weten? Neem contact op.