Algemene informatie

Communiceren op het hoogste niveau

Inn Connect is specialist in de verhuur van portofoons, mobilofoons en daarbij horende accessoires. Holsters, headsets, repeaters, oortjes en reserveaccu’s bijvoorbeeld. Vanaf onze vestiging in Bemmel, nabij Arnhem en Nijmegen, leveren we onze apparatuur en accessoires door geheel Nederland. Van Maastricht en Eindhoven tot Leeuwarden. En van Breda en Rotterdam tot Enschede. 

De juiste verbinding
Onder meer de industrie, beveiliging, de evenementenbranche, stichtingen en verenigingen maken gebruik van onze producten en services. En of het nu gaat om 2 of 400 portofoons, Inn Connect zorgt voor de juiste verbinding. Al meer dan 10 jaar verhuren we professionele portofoons, mobilofoons en accessoires van merken als Motorola, Kenwood, Kathrein en Eukay. Kwalitatief uitstekende apparatuur die we handzaam verpakken en van tevoren uitgebreid testen. Onze apparatuur is bovendien zowel analoog als digitaal te gebruiken.

Met en zonder vergunning
Inn Connect heeft naast mobilofoons zowel vergunningsvrije portofoons als vergunningsportofoons in haar assortiment. De vergunningsvrije portofoon heeft een maximaal zendvermogen van 0,5 Watt en wordt ook wel PMR-portofoon genoemd. Het bereik ervan is 1.000 meter. De vergunningsportofoon heeft een maximaal vermogen van 5 Watt. Het bereik van deze portofoon is 3.000 meter. Inn Connect is in het bezit van een zendmachtiging van het Ministerie van Economische Zaken, afdeling Telecom.

Verschil analoge en digitale portofoons
Portofoonverkeer werkte voorheen altijd met analoge verbindingen. Analoge portofoons behoren daarom tot de bewezen technologie. Echter, wanneer u analoge portofoons gebruikt, hoort u vaak een kleine ruis op de lijn en raakt u gewend aan een bepaalde geluidskwaliteit. Het eerste grote verschil met digitale portofoons is de kwaliteit van het signaal. Dit komt de geluidskwaliteit ten goede. Het tweede verschil is dat digitale portofoons staan voor een geruisloze, heldere verbinding. Gesproken berichten worden opgeknipt tot kleine pakketjes. Wanneer deze pakketjes worden verstuurd, worden ze aan de andere kant tot een verstaanbare boodschap aan elkaar geplakt. Dit leidt tot een geruisloze communicatie. Ook is digitaal portofoonverkeer lastiger af te luisteren dan analoog portofoonverkeer.

24-uursservice
Inn Connect biedt u een 24-uursservice. Dit betekent dat wanneer u onverhoopt vragen heeft, u ons altijd kunt bereiken. Daarnaast dragen wij zelf zorg voor de verzending van alle apparaten en accessoires. Zo hebben we onder meer een eigen transportdienst. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u de gewenste materialen op tijd voorhanden heeft. De levering vindt bovendien plaats op een tijdstip waarop het u uitkomt.

Meer weten?
Voor iedere toepassing en situatie heeft Inn Connect een oplossing. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.