Mobilofoons huren

Bij In-Connect huurt u de nieuwste mobilofoons: hoogwaardige mobilofoons van marktleiders Kenwood en Motorola. Bij iedere mobilofoon leveren wij standaard een handmicrofoon, een 230 volt-stroomaansluiting en een externe antenne met een coaxkabel. In ons assortiment vindt u:

Huur mobilofoon
U betaalt slechts voor de dagen dat u de mobilofoons in gebruik heeft. U ontvangt de mobilofoons wanneer het u uitkomt. Meer weten over mobilofoonhuur? Neem dan contact op.

Mobilofoon tijdens uw evenement

Met een mobilofoon bent u altijd verzekerd van een goede verbinding tijdens uw evenement. Bij grotere events wordt vaak gebruik gemaakt van een centrale post (afgekort cp). Van hieruit wordt alles gecoördineerd. Ook dan is de inzet van een mobilofoon een prettige optie. Een mobilofoon kunt u bovendien in een auto gebruiken, bijvoorbeeld op de bijrijdersstoel, aangesloten op de sigarettenaansteker. Hiertoe leveren we een 12 volt-kabel. Door de veelzijdigheid van het apparaat is de huur van mobilofoons een regelmatig gebruikt communicatiemiddel voor verschillende toepassingen en situaties, zoals beveiliging of EHBO tijdens (sport)evenementen.

Basispost verzenden?
Denkt u bij de woorden mobilofoon en basispost aan grootse apparatuur die veel ruimte in beslag nemen? Dan kunnen we u geruststellen: ook mobilofoons - inclusief kabel, antenne en eventuele schuifmast – kunnen we via PostNL verzenden. Dit alles handzaam verpakt.