Mogelijkheden Inn Connect

Of u nu op zoek bent naar een bedrijf dat mobilofoons of portofoons verhuurt in Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch, Groningen of de rest van Nederland, Inn Connect regelt het.

Bij Inn Connect vindt u diverse portofoons van gerenommeerde merken, die met en zonder vergunning te gebruiken zijn. Alle apparatuur heeft een robuuste behuizing en een sterke accu. De portofoons zijn te gebruiken met diverse toebehoren, zoals repeaters. Hiermee kan de afstand tussen twee portofoons worden verdubbeld.

Kiest u liever voor een mobilofoon voor in uw auto of op een basispost? Inn Connect heeft mobilofoons in het assortiment die hiertoe geschikt zijn. Ideaal voor bijvoorbeeld grote evenementen, waarbij gecommuniceerd moet worden tussen verschillende kanalen en gespreksgroepen.

Heeft u tijdelijk portofoons of mobilofoons nodig tijdens een evenement, op de bouw, in de beveiliging of op een filmset? Inn Connect biedt voor iedere situatie de geschikte apparatuur. En u? U betaalt alleen voor de dagen waarop u gebruik maakt van de portofoons en mobilofoons.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.