Portofoon oortjes

Portofoon oortjes


Portofoons zorgen voor een soepel en draadloos verloop van uw communicatie, zodat u efficiënter kan werken. En met de bijbehorende portofoonaccessoires vereenvoudigt u de communicatie nog meer. Zo huurt u bij Inn Connect diverse portofoon oortjes en headsets, die u gemakkelijk op uw portofoon aansluit.


Waarom portofoon oortjes


Tijdens uw werk heeft u uw handen vaak vol aan allerlei verschillende activiteiten. Het vasthouden van een portofoon kan de aandacht op andere werkzaamheden dan in de weg staan. Denk aan een situatie waarin een beveiliger direct moet ingrijpen. Niet alleen voor hem, maar ook voor andere medewerkers, zijn portofoon oortjes dan erg handig. Op deze manier kan iedereen vrij communiceren en staat medewerkers niks in de weg om hen tijdens werkzaamheden te belemmeren.


Wat zijn portofoon oortjes?


Portofoon oortjes zijn compact en worden eenvoudig aan een portofoon gekoppeld. De oortjes van Inn Connect worden gemaakt van zacht siliconenmateriaal, waardoor de oortjes comfortabel op uw oor aansluiten. Bovendien heeft u geen last van schadelijke omgevingsgeluiden, door de dempingsfilters die in de oortjes zijn verwerkt. Bepaalde oortjes kunnen worden gekoppeld aan een handmicrofoon. Deze microfoon klemt u vast aan een kledingstuk, zodat u snel en probleemloos kunt communiceren. Bekijk het uitgebreide assortiment portofoonoortjes en -headsets


Portofoon headset


Behalve portofoon oortjes, heeft Inn-connect ook portofoon headsets. Een headset bevestigd op uw oren en/of hoofd. Snoertjes verbergt u gemakkelijk onder uw kleding. Ook met een headset heeft u dus uw handen vrij en staat niks u in de weg om soepel te communiceren door de microfoon die is verbonden aan de headset. Bovendien kunt u bij Inn-Connect terecht voor het huren van portofoons of mobilofoons, geschikt voor tijdelijke, kort- of langdurige projecten. De medewerkers helpen u graag met een passend advies.


Portofoonoortjes huren


De portofoonoortjes en -headsets van Inn Connect zorgen ervoor dat u snel en efficiënt kunt communiceren. Bijvoorbeeld door middel van een gecombineerde zend- en ontvangstfunctie via de PTT knop. Sommige portofoon oortjes zijn voorzien van een aparte kabel voor de spreekknop. Speciaal voor beveiligers hebben we een security headset in ons assortiment. Deze herkent u aan de transparante slangetjes. Meer weten? Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden.